Båt management

Om du planlegger å delta på hele West Powerboat Week, anbefaler vi at du har base i Bergen. Vi hjelper deg med alle praktiske gjøremål

Vi ønsker å legge forholdene best mulig til rette for våre deltagere og står klare til å hjelpe deg med det du trenger for at WPW skal bli sommerens største opplevelse for deg og båt-gjengen din.

Du kan sende båten din med Fjordline til West Powerboat Week

Send båten til Bergen

Du kan sende båten din på henger sammen med ev. servicebil med Fjordline fra Langesund (en halvtime syd for Larvik) eller Hirtshals i Danmark til Bergen.

Når båten ankommer havnen i Bergen vil vårt kvalifiserte crew hente tilhengeren din og parkere den på lukket område ved sjøen rett utenfor Bergen sentrum. Her vil det være mulig å krane båten på sjøen.

Ta sjøveien til Haugesund

Sjøveien til Haugesund er kun 70 nautiske mil og tradisjonen tro er det stor trafikk med feststemte bergensere denne dagen med båter som skal til SildaJazz.

Du trenger ikke å bekymre deg for båtplass når du kommer frem. Alle deltagere har egne plasser midt i sentrum foran Scandic Hotell Maritim i Haugesund.

Servicebiler bruker ca. 3 timer fra Bergen til Haugesund langs veien med en fergeoverfart.

Back to base

Søndagen returnerer du med båten til basen i Bergen sammen med andre reduserte bergensere hvor vi kraner båten din på plass og du kan bare sette deg på flyet hjem fra Bergen Lufthavn.

Vi har servicefolk som eventuelt kan bistå med forefallende arbeid på båten din mens du er hjemme og pleier familie og jobb.

Nytt Run i Bergen

Påfølgende fredag reiser du til Bergen og henter båten din fra basen og setter kursen mot Vågen i Bergen.

Der er det holdt av båtplass til deg i Vågen i Bergen Sentrum.

Hjem igjen

Søndag kjører du båten din tilbake til basen og vi sørger for å returnere den med Fjordline.

OK, hva gjør jeg nå?

  • Kontakt Knut Steen Rakner på +47 47419460 eller knut@ruck.no for å starte planleggingen.
  • Bestill transport på Fjordline
  • Hotell og flybilletter må bestilles separat